Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Posada broda Marko Polo zaboravila promijeniti kurs na auto pilotu?

brod
Arhiva VL
25.10.2009.
u 21:34

Kapetan, časnik i kormilari mogli bi biti kažnjeni novčanom kaznom do 50.000 kuna kao i oduzimanjem dozvole za upravljanje brodom na dvije godine.

Posada Jadrolinijina broda Marko Polo, navodno je, kako je prenio HRT, priznala da su zaboravili promijeniti kurs na auto pilotu što je u subotu oko 2 sata uzrokovalo nasukavanje broda na otočić Sit između Žuta i Pašmana.

Ovu neslužbenu informaciju nije nam želio potvrditi Joško Nikolić, ravnatelj Uprave za sigurnost plovidbe, zaštitu mora i unutarnjih voda rekavši kako će stručno povjerenstvo izaći s detaljima istrage kada prikupe sve informacije. No kapetan Mario Babić, ravnatelj Uprave pomorskog prometa, pomorskog dobra i luka kaže kako je ipak riječ o pretpostavki.

Kapetan, časnik i kormilari mogli bi biti kažnjeni novčanom kaznom do 50.000 kuna kao i oduzimanjem dozvole za upravljanje brodom na dvije godine.

Ključne riječi

Komentara 13

MO
Moka
09:04 26.10.2009.

Vito, da nisi ti bio u gvardiju prilikom nasukanja...pa se pravdas sa ovolikom kolicinom gluposti? Ovo sto si ti napisao moze da prodje, negdje, mozda, kod slavonskih paora...

MM
Mladen Miletić
10:44 26.10.2009.

Gledajmo to realno i pošteno Mi sdmo zemlja sa 1300 otoka, pogledajmom preko susjeda Italija čista nula. I sada jednom se to dogodi pogoditi otok, to bi trebala biti nagrada i odličje za događaj koji se pamti i turiste slati tamo da lete da vide ako posada seseksualno zabavlja da je autopilot budala, jeftina Da je prava oprema toga nema. Pogledajmo koliko puta piloti sranje naprave izginu svi i nema zabrane nema kazne. Nije pošteno ako realno ljudski gledamo...

KR
k/rouge
03:43 26.10.2009.

Nemoj me hebat??? Ovo je za smijeh, lolek i diabolek. Hehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije