Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neki su se sjetili i svojih iskustava

Poruka vozačice iz Splita ispod brisača drugog automobila sve je oduševila

Split
Prometne zgode i nezgode
18.02.2021.
u 07:49

Udarila je automobil i vlasniku ostavila poruku ispod brisača

Brojne lajkove i oduševljenje komentatora izazvala je fotografija objavljena na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode. "Bravo. Danas u Splitu", napisali su administratori.

Jedna vozačica iz Splita udarila je automobil i vlasniku ostavila poruku ispod brisača: "Udarila sam vam auto, moj broj je... Da vam dam policu." Njezino poštenje sve je oduševilo, a neki komentatori su se osvrnuli i na svoja iskustva, pa i ona negativna.

Bravo 👏 Danas u Splitu

Objavljuje Prometne zgode i nezgodeUtorak, 16. veljače 2021.

 

"Tako je i mene poštenjačina udarila, napisao namjerno pod brisač krivu registraciju i krivi broj telefona i zbrisao. Srećom, jedna legenda je zapisala njegovu pravu registraciju", napisao je jedan od komentatora.

Ključne riječi

Komentara 21

MM
MMira
10:46 18.02.2021.

Isto bih postupila i ne ocekujem nikakvo odusevljenje.

Avatar ucjena
ucjena
11:29 18.02.2021.

Sjedim na terasi, pijem kavicu odjednom lom, zabije mi se u čošak branika, otkine komad, na limu udubina, prikoći i nastavi vonju kao da ništa nije bilo, otrčim do auta sjednem i za njime po gradu vozi van grada, pravo do autolimara, popreko ulaza parkiram nazovem policiju, i za ćas, stiže policija a on sa pajserom ide prema mom vozilu, nije stigao dečki ga zaustavili lako, trijezan, srednjih godina, školovan, gospodin, kaže on, on je mene, ali ttt, dobro ga oženili meni su popravili vozilo i eto poštenja, a ovo na naslovu je rijetkost; u Nizozemskoj ti sruši bicikl, napiše da se javiš ako imaš štetu,

LE
lektor
11:59 18.02.2021.

Mi u Dalmaciji govorimo udriti, udrila, a gospođa je tako i napisala, pa kad već citirate...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije