Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška 8000 ljudi

Poruka Vesni Bosanac na fejsu: Ne daj se, legendo

'facebook_nnn_unu_11072013.1'
''
11.07.2013.
u 22:30

Inicijatori akcije obratili su se premijeru Milanoviću i predsjedniku Josipoviću sa zahtjevom da premijer preispita odluku o smjeni

U nekoliko dana Facebook-grupa \"Ne daj se legendo i ponosu Hrvatske\", koja daje potporu dr. Vesni Bosanac, narasla je na oko 8000 podupiratelja. To je hit na Facebooku i govori o tomu koliko je ljudi pogođeno smjenom vukovarske heroine, kaže inicijator ove društvene akcije Darko Šolić. Akcija je pokrenuta nakon što je Vlada smijenila ravnatelje bolnica koje ostvaruju gubitke pa tako i dr. Bosanac, narodu najpoznatije iz razdoblja stodnevne opsade grada heroja 1991. Šolić, umirovljeni branitelj i pripadnik 72. izvidničke bojne, kaže da se on i njegovi istomišljenici ne mogu i ne žele složiti s odlukom Vlade o smjeni Vesne Bosanac.

– Obratili smo se i premijeru Milanoviću i predsjedniku Josipoviću sa zahtjevom da premijer preispita odluku – kaže Šolić. Dodaje da je dr. Bosanac, koja je psihički teško podnijela smjenu ni godinu prije umirovljenja, oduševljena akcijom na Facebooku. U međuvremenu Šoliću je odgovorio predsjednik Josipović i u svom e-mailu poručio: \"Razumijem vas, osobno izuzetno cijenim dr. Bosanac i založit ću se kod Vlade u vezi s rješavanjem problema\". – Zašto taj Vukovar ne može naći svoj mir, u svojoj domovini. Prvi je podnio teret za domovinu, a danas samo stvaraju afere oko Vukovara – poručuje Šolić.

>>Stožer za obranu hrvatskog Vukovara daje podršku V. Bosanac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije