Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLIKO VAM SE PUTA TO DOGODILO?

Poruka ljutitog Dalmatinca hit je na Facebooku, a mnogi će se u njoj prepoznati

Kazna za neplaćanje parkiranja
Nikola Cutuk/PIXSELL
31.10.2020.
u 20:10

Koliko vam se puta dogodilo da se netko parkirao na vaše parkirališno mjesto? Ovoga Dalmatinca to je neugodno iznenadilo...

Poruka jednog ljutitog Dalmatinca objavljena na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca odmah je postala hit.

Vlasnik jednog parkirnog mjesta ostavio je na automobilu poruku zato što mu je drugi vozač očito zauzeo njegovo mjesto.

– Kakav to čovik triba bit da dođeš na tuđe parkiralište i parkiraš se ka da je tvoje, a vlasniku ne ostaviš niti mogućnost da uđe na svoje vlastito parkiralište. Probaj zamislit ovu situaciju: Dolaziš kući s posla umoran, jedva čekaš sist, pojist nešto i odmorit se, ali  je... ne možeš zato što san ja uša u tvoju kući i zaključa ti vrata pa ne možeš uć u svoju vlastitu kuću. Eto to si ti meni napravija – napisao mu je vlasnik parkirališnog mjesta, a u tome su se mnogi prepoznali.

– Ja ovakva pisma skoro svaki dan mogu pisati – jedna je od poruka dok su se mnogi služili da je trebao pozvati pauka te tako kazniti neodgovornog vozača.

Ljubavno pismo

Objavljuje Dnevna doza prosječnog DalmatincaPetak, 30. listopada 2020.
Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Bell940
Bell940
20:36 31.10.2020.

Toga tu kod nas nema, samo okolica st

PU
paul-umpe
08:41 01.11.2020.

da to je sve normalno u Dalmaciji.Moj parking moja maslinia moja plaza....i onda ne zna napisati poruku

SL
slavenZadravec
07:06 01.11.2020.

A koliko ih ima koji ostave auto na mjestu gdje uopće nije parkiralište.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije