Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA ODBACI ŽENU I DICU

Poruka Hercegovca Plenkoviću oduševila je sve: Ajde vidi mi to na idućoj sjednici

Zagreb: 39. sjednica Vlade RH
Davorin Visnjic/PIXSELL
29.01.2021.
u 08:32

U poruci stanoviti Ante Marinkov sugerira premijeru da otvori granice kako bi mogao odvesti ženu i djecu k punici na mjesec dana.

Poruka namijenjena premijeru Andreju Plenkoviću, a koja je objavljena na Facebook stranici Imocki crnjaci, postala je hit na internetu.

U poruci stanoviti Ante Marinkov sugerira premijeru da otvori granice kako bi mogao odvesti ženu i djecu k punici na mjesec dana.

"Moga si brate otvorit granice da odbacim ženu i dicu u punice jedno misec dana. Da malo promine sredinu, nije meni do mene. Kažeš da te briga za tvoj narod u BiH, a ostavljaš ga samog sa ženom i dicom. Ajde vidi mi to na idućoj sjednici. S poštovanjem, Ante Marinkov, Široki Brijeg", stoji u poruci koja je oduševila mnoge.

"I kad se u misec dana vrati na tvorničke postavke kod punice onda ćeš moliti ga da granice zatvori? Pitam za frenda", jedan je od komentara.

 

Objavljuje Imocki crnjaciČetvrtak, 28. siječnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 26

LE
lector2corrector
08:52 29.01.2021.

korisniji su imocki crnjaci nego sva silna "otkrića" kulinarskih nevještina koja na vl možemo naći. No, i dalje je Facebook glavni izvor informacija...

Avatar GeniKameni
GeniKameni
10:01 29.01.2021.

Nisam primjetio da je barem jedan hrvatski medij objavio otkrivanje megalomanskg, 23.5m visokog i 80 tona teskog spomenika rodonacelniku srpske drzave i nacije Stefanu Nemanji u centru Beograda na Savskom trgu prije par dana. Ne bi to bilo toliko neobicno da Nemanja u jednoj ruci ne drzi mac a ne kriz, kako je bilo prvobitno planirano, a u drugoj Hilandarsku povelju. Mnogo simbolike u tome za nas koji razmisljamo svojom glavom... Za to vrijeme, hrvatski vlastodrsci se bave sikaniranjem i teroriziranjem vlastitog naroda, "malo" zbog plandemije slavnog virusa, "malo" zbog pozdrava "za dom spremni"... Ono sto bi rekli... selo gori a baba se ceslja...

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:05 29.01.2021.

"...Poruka Hercegovca Plenkoviću oduševila je sve: Ajde vidi mi to na idućoj sjednici..."___Ne znam zašto oni poruke šalju u Zagreb!? Oni bi se za rješavanje problema više morali okrenuti Sarajevu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije