Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči finala SP-a

Ovu poruku podrške Ante Gotovina uputio je izborniku i Vatrenima

Damir Krstičević i Ante Gotovina
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
15.07.2018.
u 13:56

Dragi prijatelji, vaš put do finala svijetu je veličanstven spektakl - demonstracija nogometnog umijeća i iznad svega ljudske veličine - zajedništva, skromnosti u pobjedi i čvrstine karaktera, napisao je Gotovina

Hrvatski general Ante Gotovina, jednako kao cijela nacija u iščekivanju je povijesnog susreta Hrvatske i Francuske na SP u Rusiji. Izborniku Zlatku Daliću i našim nogometašima poslao je u nedjelju prijepodne ovakvu poruku:

Dragi Zlatko,
Poslije jutarnje mise imam potrebu uputiti Tebi, dečkima i stožeru koji o vama brine izraze zahvalnosti. U osjećaj ponosa i radosti ujedinili ste sve hrvatske ljude u domovini i diljem svijeta. Dragi prijatelji, vaš put do finala svijetu je veličanstven spektakl - demonstracija nogometnog umijeća i iznad svega ljudske veličine - zajedništva, skromnosti u pobjedi i čvrstine karaktera. Ispisujete povijest svjetskog nogometa - uz Božju milost, malo sportske sreće, vjerujmo u pobjedu. Vi to možete, vi to zaslužujete !
Vaš,
Ante Gotovina

>>Pogledajte Večernji pressing by Igor Štimac, gost je Zlatko Dalić

Na tu poruku odgovorio je iz Moskve i izbornik Dalić koji se Gotovini zahvalio i kazao da "Mi igramo za nas, naše obitelji i za našu Hrvatsku!". Gotovina naravno navija za Hrvatsku, premda mu je Francuska druga domovina.

Kaže da je navijao za Francusku u susretu te reprezentacije s Belgijom, ali sada mu je pomalo žao jer čini se da bi s Belgijom naša reprezentacija imala lakši posao. Vjeruje, međutim da je Dalić dobro posložio naše "kockaste" i da na nogometnom terenu Hrvati imaju jednake šanse postati svjetski prvaci.

Damir Krstičević i Ante Gotovina
1/34

Komentara 88

DU
Deleted user
14:17 15.07.2018.

Živio nas junačina.On zna sta je srce vatreno koje gori za narod svoj i domovinu bvb pozdrav iz Rovinja idemoooooooo!!!!

KR
Krotila
14:16 15.07.2018.

Bravo generale Ante Gotovina,vaša podrška našim herojima,daje im dodatnu snagu.

HR
Hrvatska
14:16 15.07.2018.

Igraaj Mojaa Hrvatskaa kad te vidim ja srcee mi gori!❤️❤️🇭🇷🔥

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije