Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTANAK MADDIE MCCANN

Portugalski policajac tvrdi da su Nijemci u krivu: Christian Brueckner je nevin

Maddie McCann
Foto: FindMadeleine - službena stranica
1/2
08.06.2020.
u 13:09

Portugalska policija godinama već trpi optužbe za loše obavljen posao potrage za nestalom 3-godišnjakinjom

Viši policijski dužnosnik u Portugalu tvrdi kako Christian Brueckner, kojeg pak njemačka policija sumnjiči za ubojstvo 3-godišnje Maddy McCann, je nevin i nije upleten u nestanak djevojčice. 

Neimenovani policijski dužnosnik je jedan od policajaca koji je radio na slučaju nestanka izjavio je za španjolske medije: - Ne postoji niti jedan dokaz da je  Christian Brueckner upleten u nestanak. Dovoljno dobar razlog da ga se privede nikad nije pronađen. 

VIDEO: Policija ima novog sumnjivca za nestanak Madeleine McCann

Policajac smatra kako je razlog zbog kojeg je njemačka policija objavila ime osumnjičenika način da privuku nove svjedoke u ovoj fazi istrage, prenosi Daily Mail. 

Ovo je prvi puta da je bilo koji visoki dužnosnik portugalske policije javno izjavio kako ne vjeruje da je 43-godišnji Nijemac odgovoran za nestanak, makar je to i anonimno. 

Portugalska policija godinama već godinama trpi optužbe za loše obavljen posao potrage za nestalom 3-godišnjakinjom 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
17:21 08.06.2020.

Pedofil je bio uvijek tamo gdje su djeca netragom nestajala. Jos jedna curica i djecak osim ove male britanke su nestali. Zna se da je on uvijek bio u blizini. Sad se usporedjuju i ostali nestanci i tragovi njegovog mobitela. Inace je izjavio u pedofilsim forumima da ide nesto maleno uhvatiti i danima iskoristavati (seksualno). Tip se nalazi na odsluzenju kazne. Nisam siguran da ce prezivjeti jer je u dobrom okruzenju. Zatvorenici jesu ubojice i ovo i ono, ali ne vole pedofile. jako im je drago takve sresti. --- U njemackim clancima mu nije objavljeno prezime, ali procurilo je to odavno. Engleski, njemacki i jos neki clanci na stranim jezicima su moji izvori informacija. INACE su roditelji male britanke otisli na veceru 50m od apartmana, a djeci su dali sredstvo za smirenje da se ne bude i ne "smetaju". Monstrum je provalio i odnio djevojcicu tko bio da bio. Taj tip je bio jako blizu apartmana. Istraga traje, ali i drugi nestanci djece od portugala do njemacke se usporedjuju i tragova ima. Eto malo vise informacija od vecernjeg.

Avatar zong
zong
15:43 08.06.2020.

To što je lik pedofil i što je živio tada odmah pored apartmana nestale curice njemu nije razlog da se lika privede ili pregleda njegov kamper. Ne znam šta je onda njemu razlog?! Pajkan običan!+

LI
liliZG
13:14 08.06.2020.

baš riječi onog koji su ukakali cijelu istragu imaju neku težinu, moš si misliti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije