Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove informacije

Portugalska policija ponovno otvorila istragu o otmici M.McCann

madeleine
Reuters/PIXSELL
24.10.2013.
u 15:11

Ta je informacija na vidjelo iznijela mogućnost kako je muškarac koji je viđen kako nosi dijete ulicama odmarališta Praia da Luz bio uključen u otmicu

Portugalska policija ponovno je otvorila istragu oko nestanka Madeleine McCann, britanske djevojčice koja je navodno oteta u portugalskoj regiji Algarve prije šest godina, javlja Telegraph.

Portugalski državni odvjetnik izjavio je kako je istraga ponovno otvorena zbog novih dokaza. Prošli je tjedan u BBC-evoj emisiji Crimewatch objavljeno kako j Madeleine vjerovatno iz svog kreveta nestala sat vremena kasnije no što se prvotno mislilo.

Ta je informacija na vidjelo iznijela mogućnost kako je muškarac koji je viđen kako nosi dijete ulicama odmarališta Praia da Luz bio uključen u otmicu. Nakon emisije britanska je policija zaprimila više od 2000 poziva građana s novim informacijama.

Inspektor Andy Redwood koji se nalazi na čelu istrage u Velikoj Britaniji rekao je kako su svjedoci primijetili muškarca koji nosi dijete koje odgovara opisu Madeleine u smjeru lučkog dijela odmarališta.

Drugi muškarac, koji je viđen kako nosi dijete u blizini apartmana gdje je obitelj odsjela, godinama se smatrao glavnim osumnjičenikom, sada je isključen iz istrage.

>> Policiji poznato ime osumnjičenog za otmicu Madeleine McCann?

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije