Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širom Hrvatske

Poreznici kreću u veliku akciju. Pogledajte koga će ovaj put provjeravati

Porezna uprava
Nel Pavletic/PIXSELL
19.06.2019.
u 13:16

Cilj je nadzora sprečavanje sive ekonomije te zaštita Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze

Porezna uprava objavila je da kreće u akciju s ciljem suzbijanja sive ekonomije. Ovoga puta provjeravat će niz djelatnosti u razdoblju od 20. lipnja do 3. srpnja.

Ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će nadzore fiskalizacije na cijelom području Republike Hrvatske s ciljem sprečavanja sive ekonomije te zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze, poručuju iz Porezne uprave

Nadzornim aktivnostima bit će obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost proizvodnje pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda, nespecijalizirana trgovina na veliko, djelatnost restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane kao i taksi-služba.       

Video: Božinović o kaznenoj prijavi protiv Kirina

Komentara 43

TO
torente
14:25 19.06.2019.

Zasto porezna nije nadzirala Uljanik, Agrokor, borgovce? To nije u njihovom opisu posla ili se velik novac ne nadzire?

PR
PrimoracRi
15:15 19.06.2019.

Naj bolje ne raditi niš uzimati socijalu,raditi na crnjaka i država te ne dira. Pogotovo ako si manjinac . Ne more ti niki niš. Čim nešto želiš delat evo kontrole,represije kazne ,zatvor,ključ u bravu.

DO
dopizdilomi
14:53 19.06.2019.

Juuupiii. Konačnooooo. Počet će sa Zagrebom, upravom, i MB365 a nakon toga će se prebaciti na one koji imaju ugovore i poslove s njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije