Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI DOBITNIK

Porečanin osvojio više od 2,3 milijuna kuna: Suze su mi krenule. Riješit ću kredite i stambeno pitanje

Hrvatska lutrija
15.04.2021.
u 17:37

„Moram priznati da su krenule suze radosnice, a kako bih bio sto posto siguran provjeravao sam dobitak nekoliko puta“, istaknuo je sretni igrač

U svoj listić Porečanin je uložio 19 kuna, a on mu je početkom travnja donio 2.375.548,74 kuna. Sretni dobitnik koji je osvojio šesticu želio je kao i većina dobitnika ostati anoniman, ali je otkrio što će učiniti s novcem.

„Bližnji naravno znaju za dobitak, nisam to mogao sakriti od obitelji s kojom ću i podijeliti ovaj iznos. Ovo je dovoljno kako bi sebi i djeci riješio stambeno pitanje te zatvorio kredite“, rekao je sretni igrač i dodao kako je i dalje prilično uzbuđen, no usprkos uzbuđenju, mirne glave i čvrsto na zemlji.

Uvijek igra iste brojeve, no nema sretno prodajnom mjesto - uplaćuje gdje se nađe i gdje stigne. Rezultate izvlačenja provjerava na internetu, a upravo je tako saznao i da je šestica osvojena te kako je njegova kombinacija brojeva ona dobitna koja donosi 2,3 milijuna kuna.

 „Moram priznati da su krenule suze radosnice, a kako bih bio sto posto siguran provjeravao sam dobitak nekoliko puta“, istaknuo je sretni igrač, koji je ovaj listić uplatio na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u ulici Mate Vlašića 20. Odigrao je sistemski listić od sedam kombinacija te precrtao DA za dodatnu igru Joker.

Iako redovno igra Loto i Bingo, nije vjerovao u mogućnost osvajanja dobitka. Sada se i to promijenilo: „Uvijek sam se nadao, no nisam vjerovao. Ali nikada ne reci nikada i sada mogu svima poručiti da igraju. Uvijek postoji nada. Moram dodati još samo jednu stvar – zahvaljujem Hrvatskoj Lutriji na iscrpnom informiranju oko dobitka, njegova podizanja i cijele procedure, a posebno zahvaljujem gospođi koja radi na glavnoj blagajni. Doista je bila od velike pomoći“, rekao je.

Večeras se igra za šesticu od milijun kuna, u petak je po običaju i novo izvlačenje Eurojackpota u kojem se igra za jamčenih 75 milijuna kuna. Subota donosi Loto 7 i Jackpot od 5.000.000 kuna te dobitak 6+1 od 400.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Triplet
19:22 15.04.2021.

Kakav porečanin??😂 Porečan se kaze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije