Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šteta od 3 mil €

Porazbijala predsjedničku palaču nakon što je saznala za preljubničku aferu

Valerie Trierweiler Francois Hollande
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
23.01.2014.
u 22:23

Valerie Trierweiler, partnerica francuskog predsjednika Francoisa Hollandea, optužena je da porazbijala dragocjenosti Elizejske palače vrijedne 3 milijuna eura nakon što je doznala za Hollandeovu aferu

Valerie Trierweiler, partnerica francuskog predsjednika Francoisa Hollandea, optužena je da porazbijala dragocjenosti Elizejske palače vrijedne 3 milijuna eura nakon što je doznala za Hollandeovu aferu.

Najnovije izdanje časopisa Closer, koji je prošlog tjedna objavio kako je Hollande u vezi s glumicom Julie Gayet, tvrdi kako je Trierweiler porazbijala nacionalna blaga, uključujući i vazu Louisa XVI. Sèvresa.

Međutim, tvrdnje je "kategorički" odbacio ured nadležan za predsjednički namještaj.

Nakon objave afere, Trierweiler je završila u bolnici zbog živčane iscrpljenosti, iz koje je izašla nakon osam dana.

U međuvremenu, čini se kako se Gayet jako dobro snalazi s medijskom pažnjom, pojavivši se na naslovnici izdanja Paris Matcha, iako je Trierweiler nekada pisala za taj časopis.

Hollande je na konferenciji za novinare prošlog tjedna rekao kako će izjavu o budućnosti svoje veze dati prije putovanja u Washington, 9. veljače.

Iako se špekulira kako je njegova veza s Trierweiler gotova, još je nepoznata budućnost ljubavnog života francuskog predsjednika.

>>Francois Hollande konačno posjetio u bolnici prvu damu! Hoće li se pomiriti?

>>Hollande između žene i ljubavnice odabrao ljubavnicu?

Komentara 1

FU
furest
19:10 24.01.2014.

gdje su vremena cervantesa ,sjaja u travi , love story itd . covjecanstvo izgleda ide naprijed samo u tehnologiji i zagadjivanju okolisa a u humanosti ide nazad u prasumu na drvo kod davnog predtka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije