Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNA ODLUKA!

Popularno turističko mjesto zabranilo roštilj zbog globalnog zatopljenja: Stanovnici zgroženi odlukom

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/2
19.03.2021.
u 16:22

Stanovnici tvrde kako pokušavaju uništiti turizam i kako je to najgora vrsta društvene korektnosti.

Vijeće engleskog grada Brightona i Hove razbjesnilo je mnoge sa svojim kontroverznim prijedlogom prema kojem turisti, ali i sami građani ne smiju više koristiti roštiljati na plažama i u parkovima. Očekuje se kako će odluka stupiti uskoro na snagu. 

Gradsko vijeće, u kojem najviše ruku ima Zelena stranka, tvrdi kako su roštilji djelomično krivi za globalno zatopljenje. Ističu kako je ta zabrana dio njihovog akcijskog programa čiji je cilj to popularno mjesto učiniti ugljično neutralnim do 2030. godine. 

Kao što je bilo za očekivati, potez gradskog vijeća razbjesnio je mnoge. Stanovnici tvrde kako će ta odluka uništiti turizam o kojem grad ovisi i stava su kako je to primjer najgore vrste društvene korektnosti. 

- Razina ludila kad je riječ o zabrani roštilja je jednostavno nevjerojatna. To neće napraviti nikakvu razliku. Da kompanije smanje razinu svjetla u uredima na sat vremena to bi više smanjilo razinu emisije nego da se zabraniti sav roštilj u Velikoj Britaniji - ističe jedan građanin grada Brighton i Hove, prenosi The Sun. 

- Još jedna suluda ideja Vijeća kojeg predvodi Zelena stranka. Oni su odlučni da grad bankrotira prije nego ih izbacimo s njihovih pozicija -  ljutito ističe građanin. 

Neki su pak stava kako je odluka kažnjavanje svih onih koji žive u zgradama i nemaju dvorište u kojem mogu roštiljati. Smatraju kako odluka nema veze sa smanjenjem štetnih emisija, jer u tom slučaju mogle su se donijeti odluke koje bi imale utjecaj. 

VIDEO: Podgrijavao burek uz pomoć dezinficijensa, pa zaradio ukor!

Komentara 3

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
16:45 19.03.2021.

Fasisti buducnosti bit ce lazni antifasisti , sta je sljedece , zabrana jedenja mesa , zabrana putovanja (zbog CO2) , zabrana religije naravno to ime je prvo , brisanje identiteta (svih) , sve skupa vodi poskupljenju , gubitku industrije i direktno u glad i siromastvo , mozemo je hrvatski pandam belosvjetskim filozofima , redom iz bogatih obitelji i s zlatnim kreditnim karticama , dobivenim od roditelja

JO
jorgen
16:33 19.03.2021.

Zeleni su zapravo fašistički ekstremisti koji sa PRAVOM ekologijom imaju rubne veze. Glavni cilj je uvođenje neofašizma u 21-om stoljeću, sustava koji bi stekao apsolutnu kontrolu nad pojedincem. Nisu prisutni samo u Engleskoj, jaki su u Njemačkoj (upravo osvajaju pokrajine na izborima), a kod nas imaju podružnicu koja tek stasa - Možemo.

ST
stefj
17:29 19.03.2021.

Nema goreg od tog zelenog fašizma. Naročito jer ga smatraju politički korektnim i podržan je kod političara i u medijima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije