Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljeni keksi

Popularna Domaćica ima novu ambalažu. Izazvala je val reakcija na društvenim mrežama

Čitatelj
02.05.2022.
u 17:52

Novo ruho popularnih keksa izazvale su val reakcija na društvenim mrežama.

Keksi Domaćica imaju novu ambalažu. Na kutijama Kraševih keksa stoji ime i dodatak nekog od zanimanja. Pa tako na novim ambalažama stoji: Domaćica i menadžerica, Domaćica i pravnica, Domaćica i programerka, Domaćica i umjetnica, te Domaćica i medicinska sestra.

Novo ruho popularnih keksa izazvale su val reakcija na društvenim mrežama.

Neki korisnici društvenih mreža nisu zadovoljni novom ambalažom, te da je ovo pokušaj političke korektnosti, koji nije dobro prošao.

"Je l' ovo znači da muškarci nemaju što kupovat domaćice?", "Volim te kekse, ali ova ambalaža ne da odbija, nego zaista ne želim je više kupovati", "Nismo se makli od pećine", "Seksizam naš svagdašnji", "A mislila sam da je najgore što ću danas saznati o Krašu to da su napravili Dorinu s čvarcima...", "Nažalost i u ovoj 'kampanji' se pokazala istinita teza - svaka reklama je dobra reklama!!", samo je dio od komentara koje su ostavljali korisnici društvenih mreža. 

Podsjetimo, nedavno je Kraš na društvenim mrežama objavio: 'Tražili ste, dobili ste! Dorina Čvarak je stvarno tu', što je također izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama. 

Ova popularna kompanija 1. travnja je kao prvoaprilsku šalu objavila da na tržište stiže čokolada s čvarcima, a nakon velikog broja pozitivnih reakcija odlučili su šalu za ozbiljno provesti u djelo. - Limited edition Dorina Čvarak pronađite od subote 30.4. u Kraš choco&café-u! Požurite po svoj primjerak jer količine su ograničene - poručili su tada iz Kraša.

Komentara 27

DU
Deleted user
18:34 02.05.2022.

S jedne strane, meni je to zgodna zezancija. Domaćica i još nešto. (Sjetimo se i onog naziva : PreKrašni kolačići. ) S druge, smeta mi stvarni razlog dopune imena. Ta "politička korektnost" vrijeđa zdrav razum. Hoće li se sad legendarna čokoladica zvati "Životinjska republika " ? Hoće li se " "Jadro" nazvati "Jadranka"? " Hoće li se tvornica nazvati Josipa Krašulja?

DU
Deleted user
19:02 02.05.2022.

Keks za izvoz na područja bivše države: "Domaćica i regionalka"

OD
omče.delam
20:05 02.05.2022.

Novo pakiranje, pedeset grama manje, ista cijena. Razlog promjene jasan da jasniji ne može biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije