Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muškarac koji je srušio spomenik

'Popio sam, imam bipolarni i PTSP, znam vidjet' svašta... Ne volim partizane'

Muškarac koji je srušio spomenik narodnom heroju Radi Končaru u Splitu
Foto: 24 sata
1/2
08.11.2018.
u 20:15

Na pitanje ima li nešto protiv Rade Končara, odgovorio je: - Pa ja ga ne znam, bogati. Ne poznajem čovjeka, možda je bio odličan

Bila je rana jutarnja ura, ja sam bio... Popio sam. I malo se naslonio. I počeo se malo ljuljati. I ja sam ljulja i zaljulja... - rekao je muškarac koji je srušio spomenik narodnom heroju Radi Končaru u Splitu.

Muškarcu je spomenik pao na nogu i ozlijedio ga. Kaže da je popio "rakije, biske, svega...", da ima bipolarni i PTSP te da "nekad zna vidit svašta", prenose 24 sata.

Pogledajte video izjave čovjeka koji je srušio spomenik (autor: Dalmatinski portal)

- Da, noga je slomljena. Kip je pao i pao je meni na nogu. Noga je slomljena. Malo smo se hrvali i tako - našalio se. 

Na pitanje ima li nešto protiv Rade Končara, odgovorio je:

- Pa ja ga ne znam, bogati. Ne poznajem čovjeka, možda je bio odličan. Nemam ništa protiv njega osobno. Ali ne volim komuniste. Ne volim partizane, komuniste, Srbe.... To ne volim. Nisam nikad volio - rekao je muškarac, koji je i otkrio da je bio u Domovinskom ratu četiri godine te da ima medalju Oluje.

Ključne riječi

Komentara 298

DU
Deleted user
20:51 08.11.2018.

Isti Milan Tepić koji htio Bjelovar u zrak dignut pa digao sebe 😂

Avatar Toni Broo
Toni Broo
20:49 08.11.2018.

Ovakve obožavaju partijski mediji, klasični korisni idiot i hrana za ljevičarske trolove.

DU
Deleted user
21:13 08.11.2018.

Mnogi me pitaju kako to da kod nas nena obolelih od PTSP a pa kao prvo, kako da ima kad mi nismo bili u nikakvom ratu sa HR pa nema ko ni oboleti i drugo ima mnogo njih poremećaj probavnognog trakta jer u bežaniji nije bilo vremena za wc a kakalo se sve u 16 u gaće od straga za vlastiti život 🚾♿

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije