Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlatio ženu i kćeri

Ponovno prijavljen vodoinstalater iz Splita poznat po nasilju u obitelji

Nasilje
Boris Ščitar
20.02.2010.
u 12:20

Policija je u četvrtak na kriminalističku obradu privela vodoinstalatera Luku J. (53) iz Splita za kojeg sumnjaju da zadnjih pet godina pijan kontinuirano maltretira suprugu i dvije kćeri.

SPLIT - Policija je u četvrtak na kriminalističku obradu privela vodoinstalatera Luku J. (53) iz Splita za kojeg sumnjaju da zadnjih pet godina pijan kontinuirano maltretira suprugu i dvije kćeri.

Zbog njegova nasilništva u obitelji plavci su do sada intervenirali devet puta. Nakon incidenta u četvratk priveli su ga Prekršajnom sucu dok su kaznene prijave protiv njega zbog nasilja u obitelji i zlostavljanja djece uputili u redovnu proceduru.

Svoju je 48-godišnju suprugu mlatio, ponižavao, vrijeđao i prijetio joj smrću. Govorio joj je da je kurva i da će je baciti u bunar, a nekoliko je puta sve tri otjerao iz kuće.

Kćerima u dobi od 27 i 16 godina je prijetio ubojstvom i tjerao ih kuće, a kada bi ga one odbile poslušati nasrtao je na njih, mlatio ih i izgurivao pa bi one bile na ulici sve dok ne bi došla policija i omogućila im povratak u stan.

Komentara 1

OB
-obrisani-
06:14 21.02.2010.

zar nema u hrvatskoj lanaca i okova da se ovaj nesocijalizirani stvor na velebitu ostavi jednom zauvijek zar mora nekog ubiti ,da bi bio izoliran od društva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije