Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC

Ponovljeno suđenje za dvostruko ubojstvo: Glavna svjedokinja neće svjedočiti jer se u međuvremenu udala i rodila

Boško Šapić
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/8
06.03.2017.
u 14:23

Prvu presudu kojom je Šapić bio osuđen na 22 godine zatvora, Vrhovni je sud ukinuo zbog bitnih povreda kaznenog postupka.

- Nisam kriv! - kazao je Boško Šapić kojem je na Županijskom sudu u Karlovcu počelo ponovljeno suđenje zbog ubojstva Deana Vučkovića i Alvina Horvatića u studenom 2013.. Bio je osuđen na 22 godine zatvora, no presuda je ukinuta. Na ponovljenom suđenju neće svjedočiti glavna svjedokinja Viktorija Jakuš Mejarec. U međuvremenu se udala i lani u listopadu rodila dijete, a kako je iskaz na prvom suđenju davala tri puta, odlučeno je da se njeni raniji iskazi pročitaju. Djevojka je tri godine bila u vezi s ubijenim Horvatićem, a kasnije sa Šapićem.

Ponovljeno suđenje počelo je ispitivanjem Vlade Vrga i Tomislava Kulića, a tijekom postupka saslušat će se i ostali predloženi svjedoci. Prvu presudu kojom je Šapić bio osuđen na 22 godine zatvora, Vrhovni je sud ukinuo zbog bitnih povreda kaznenog postupka. Viši sud je smatrao da ne sadrži jasne razloge o odlučnim činjenicama, a iznijeti razlozi u znatnoj mjeri su proturječni.

>> Sudac Ante Ujević tražio dopunu psihijatrijskog vještačenja Boška Šapića

>> Fatalna Viki: Boško se branio. Izvukli su ga i prvi napali

Komentara 3

LI
lika64
15:46 06.03.2017.

pustite ga kao i sve druge sunarodnjake od dotičnog

IB
istina_boli
20:07 06.03.2017.

Nije krv, znam covjeka. Krivac slobodno seta a ovaj jadnik robija.

SC
schwertransport
08:34 07.03.2017.

istina....sta je noz poceo hodat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije