Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jakov Kitarović

'Ponosan sam i sretan, ovo je svakako najveća čast koja se u Hrvatskoj može imati'

Kolinda i jakov
Foto: HINA/PIXSELL
16.02.2015.
u 12:04

– Zadovoljan sam što sunčanim danom počinje ovaj lijepi period koji će trajati pet godina, a možda i dulje – izjavio je prof. dr. Jakov Kitarović

Nakon inauguracije Kolinde Grabar-Kitarović izjavu je dao i njezin suprug Jakov Kitarović..

"Osjećam se vrlo ponosno i sretno. Zadovoljan sam što sunčanim danom počinje ovaj lijepi period koji će trajati pet godina, a možda i dulje", izjavio je prof. dr. Jakov Kitarović za HRT.

"Je li vam ovo naporno?" pitala ga je novinarka.

"Ovo je dio tog političkog i diplomatskog života, no ovo nije njezina prva funkcija s kojom se susrećemo, ali je svakako najveća čast i ponos koji se u Hrvatskoj mogu imati – rekao je Jakov Kitarović.

>> Suza u Kolindinom oku, povratak Tuđmanu te zviždanje Josipoviću i Mesiću

Komentara 31

Avatar mirica19
mirica19
12:18 16.02.2015.

Meni je izuzetno drago što ova žena ima priliku dokazati se svojemu narodu. Do sada je radila izuzetno odgovorne i cijenjene poslove, svi imaju samo riječi hvala za nju. Sad je vrijeme da da sve od sebe kako bi ovaj narod živio bolje! Kolinda samo naprijed, prikaži nas žene u najboljem svijetlu!

BA
balic
12:11 16.02.2015.

I ja se nadam da ce mo imati ne samo pet godina nego duze .. Sretno nasoj predsjednici i nama(Hrvtaskoj),pruzimo joj podrsku kao i Josipovicu ,samo on ju nije znao izkoristit,namjerio se na "pravi put" koji ga je smjenio..

Avatar plimni_val
plimni_val
12:49 16.02.2015.

Ovdje istresate gorčinu, drugarice i drugovi, he he... pardon, "građanke i građani"... sad vas tako zovu, zar ne? Odnosno, zvali su vas. Sad je opet Hrvatice i Hrvati što je uhu ugodno, a srcu toplo za čuti. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije