Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT DJETETA

Pomozimo Karlu: U srpnju je rođen s oštećenjima mozga, njegovim roditeljima treba 50.000 eura

09.09.2020.
u 11:51

Cijela obitelj trudi se da Karla pošalju u Tursku.

Karlo Keretić u srpnju je rođen u varaždinskoj bolnici. Zbog manjka kisika tijekom trudnoće rođen je s oštećenjima mozga.

"Prije svega lijepo vas pozdravljam. Moje ime je Jurica, a moja žena je Edita. Nas dvoje čekalo je jedan poseban dan kao i mnogi od vas. To je rođenje zajedničkog djeteta...", tako počinje svoju tužnu molbu jedan tata iz Maruševca

Kako je sam napisao, sreća roditelja brzo se pretvorila u tugu, strah i ljutnju. Karlo je u srpnju u varaždinskoj bolnici rođen s teškim oštećenjima mozga zbog smanjenog dovoda kisika tijekom trudnoće.

"Nama ništa nije jasno, govore o nekim epileptičkim napadajima i konvulzijama. Čekamo da odemo u Zagreb da čujemo što se događa i bolje da nismo čuli. Govore nam o jakom oštećenju mozga, centar za kretanje, za vid, cerebralna paraliza... Mi ne vjerujemo i tješimo se, ali ultrazvuk mozga i MR mozga pokazuju ono što su nam rekli", napisao je Jurica. Roditelji su odmah počeli tražiti rješenje. I kažu kako su ga našli u bolnici Acibadem u Istanbulu.

No tretmani su skupi. Zato roditelji u crowdfunding kampanji nastoje skupiti 50.000 eura.

"Cijene terapija i liječenja prelaze 30.000 eura. Radi se o bolnici u kojoj rade neki od najboljih doktora sa najboljom opremom. No puni iznos da se to izvrši bio bi više od 40.000 eura ako Karlo ne ide sam, a Karlo ne može bez svoje mame jer se strašno boji. Kako god malen bio, zna kad je ona prisutna. Stoga vas ovim putem istinski molim za pomoć našem Karlu da probamo sve što je u našoj moći", zamolio je tata koji za život zarađuje u Njemačkoj

Cijela obitelj trudi se da Karla pošalju u Tursku

"Mi smo jako povezani, teško nam je ovo, ali on kao da je moje dijete", kaže Allan Keretić, Karlov stric. I on je učinio svoj dio da pomogne nećaku. 

"Svi smo jako angažirani. Radim u jednoj velikoj firmi. Išao sam od šefa do šefa i tražio novac. Nije vam ugodno plakati pred 30 šefova. Nisam mislio da ću ikad ovo morati raditi", rekao je stric Allan i poručio: "Ali idemo do kraja."

Obitelj je u trenutku pisanja ovog teksta prikupila nešto manje od 8000 eura. Svi koji žele pomoći mogu to učiniti OVDJE

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
12:50 09.09.2020.

Sad će se vidjeti koliku štetu je uradila "influencerica" koja je tražila 80.000 eura za stan jer joj se nije dalo uzeti kredit i kredit vratiti a da je istovremeno prodavala cijelu kuću za 110.000 eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije