Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavne vizure i čarobne priče
Povratak na članak

Pomorci s našeg juga s Kolumbom otkrili - Ameriku

Zimski odmor na samom jugu Hrvatske nudi odlične destinacije za izlete pa tako u Arboretum Trsteno možete gradskim autobusom, a do otočića Koločepa voze brodovi iz luke Gruž, plovidba traje pola sata

Komentari 4

TR
trabant7
12:24 14.12.2018.

Je, je, je sigurno.

VL
DU
Deleted user
12:23 14.12.2018.

Dubrovacka republika prva je država na svijetu koja je priznala Ameriku.Dubrovcani su među prvima na svijetu ukinuli ropstvo otvorili prvu ljekarnu imali svoga kneza novac i zakone imali pomorstvo s preko 200 galija koji su cijelim svijetom plovili da ne ne govorim o komunalijama koje su još dan danas u uporabi zatim je došao komunizam koji je sve to srušio.i vratio nas 100 godina unazad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.