Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pupovac o Milanoviću:

'Pomogao sam mu da postane predsjednik, a sada doživljavam ponižavanja i poruke od najcrnjih fašista'

Obljetnica stradavanja srpskih civila u Gruborima
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
30.03.2021.
u 08:17

Pupovac je rekao da će rado zamoliti i ostale ljude kojima je predsjednik slao poruke da ih objave

SDSS-ov Milorad Pupovac u emisiji U mreži Prvog HRT-a osvrnuo se na verbalni sukob s predsjednikom Zoranom Milanovićem.

Pupovac je rekao da nije imao o čemu obmanuti javnost, kao što je to utvrdio predsjednik Zoran Milanović kada je pokazao SMS poruke koje mu je predsjednik slao. Kaže da je pokazao najrelevantnije poruke, a rado će zamoliti i ostale ljude kojima je predsjednik slao poruke da ih objave. – Ali, mislim da je dosta sramoćenja, dodao je. – Predsjednik polazi od pretpostavke da je svatko tko slobodno glasa i glasa protiv njegova stava lopov, ali ja znam zašto sam to napravio, i da je imao strpljenja razgovarati sa svim akterima u procesu, možda je moglo biti tako kako je on predložio, ali njemu je bilo do kavge, a ne do rješenja. Treba se vratiti razgovoru. Ne želi samo on reformu pravosuđa, svi znamo u kojem je stanju i čije je naslijeđe, kojih politika i ljudi – kazao je. Naveo je da mu Milanović više ne šalje SMS poruke, ali da ih šalje preko medija. 

Pupovac ne treba ispriku od Milanovića, traži samo odgovornost.

– Ovo je vrsta vulgarnosti, trumpizma u hrvatskoj politici, to je razarajući jezik. Između lopovluka i toga, ja kažem – ne. Ni lopovluk ni vulgarizam. Predsjednik mora biti čuvar institucija, čak i onda kad se s time ne slaže. Trebamo sistemski pristup, ne trebamo Čarugu reformatora, trebamo čovjeka s idejom, a ne s grubim riječima. Agresivnost nije stil. Čovjeka poštujem i pomogao sam mu da postane predsjednik, a nakon toga doživljavam ponižavanja i poruke od najcrnjih fašista u Hrvatskoj koji bi me likvidirali, a koji su sad s njim – poručuje.

Komentara 30

LI
linkser2
08:22 30.03.2021.

Milorade...etno biznismenu, sada vidiš kakvi ste prijatelji bili, heheh, sve je to čisti interes, trgovina..a ti si tu doktorirao!!!

DU
Deleted user
08:27 30.03.2021.

Evo, opet ovaj trabunja o fašistima, 80 godina po okončanju rata protiv fašizma. Do kada više?

ZA
Zapadnjak
08:34 30.03.2021.

Zanimljivo ke da oni koji propituju Milanovicevo psihicko zdravlje su isti oni koji haluciniraju nekakve fasiste gdje god pogledaju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije