71 18°C

VIP izdvaja za Vas

 • Avatar vlamaar
  vlamaar:

  Nije tvoje da budes neoprezan i da dajes izjave, tvoje je da zasuces rukave. To sto si se ispricao ne znaci da u RH nema 1000 boljih od tebe.

 • stefj:

  Ma je, sad je kakti sve u redu. Isto i EU sredstva po načelu najbrži prst... Ovo samo pokazuje potpunu izoliranost državnog i javnog sektora od gospodarstva i realnog sektora. Ako na taj način detektiraju i analiziraju probleme onda nam ... prikaži još!am stvarno nema spasa... Svaki puta kada se netko iz državnih struktura tako isprovali, postaje jasno zašto struka odlazi i vidljivo tko ostaje, isto tako, odmah je jasno zašto nema greenfield investicija, zašto smo za investitore poput otoka gubavaca... Kako bi onda dotični pomoćnik ministra komentirao da je najposjećeniji business event ove jeseni onaj koji objašnjava kako otvoriti poduzeće izvan Hrvatske, gdje, koliko to košta i kako preseliti poslovanje... Na tom eventu nećete vidjeti predstavnike vlade, raznih komora ili predstavnike proračunu priraslih firmi, vidjet ćete firme koje nešto stvaraju, a životare radi odnosa u državi...

 • ing-12345:

  Nikakva isprika od ovoga uhljeba ne vrijedi jer je rekao ono što misle svi uhljebi kao on, pa se sada povlači Samo ostavka je prihvatljiva građanima Hrvatske.

Još iz rubrike Vijesti

Leah Sampson
4
Spasila je zdravlje

'Pijem i perem zube urinom, a navečer se tuširam njime. Izgubila sam 50 kilograma'

Dražen Klarić
Weekend Media Festival

Ni jedan glavni urednik 
ni medij ne bi zbog oglašivača riskirali ugled

gripa, cjepljenje, igla
Ne želi ih cijepiti

Sin joj se zarazio zbog necijepljenje sestre, majka objavom razbjesnila ljude

5