Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoren javni poziv

Pomoć studentima stradalima u potresu: Stipendije, jednokratna pomoć...

Prazna Petrinja: Potres razrušio centar grada
Foto: Robert Anic/Pixsell
1/27
22.01.2021.
u 11:59

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu odlučio je dodijeliti 5.000 kuna studentu kojemu je kuća dobila crvenu naljepnicu te 2.500 kuna studentu čija je kuća dobila žutu naljepnicu

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu je za svoje studente pogođene potresom osigurao pola milijuna kuna. Javni poziv za dodjelu pomoći za studente iz područja pogođenih potresom Sisačko-moslavačke županije otvoren je do 15. veljače.

Studentski zbor odlučio je dodijeliti 5.000 kuna studentu kojemu je kuća dobila crvenu naljepnicu te 2.500 kuna studentu čija je kuća dobila žutu naljepnicu. I zagrebačko Sveučilište odlučilo je odvojiti milijun kuna za stipendije studentima s potresom pogođenih područja. Detalji će biti poznati u veljači kada se očekuje objava natječaja.

Po odobrenju Ministarstva znanosti i obrazovanja studentima čiji su domovi stradali u potresu osiguran je i besplatan smještaj u studentskim domovima te dodatni ispitni rokovi. Studentski zbor omogućuje i popravak računalne opreme oštećene u potresu. 

Prazna Petrinja: Potres razrušio centar grada
1/27

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije