Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro se potrudila

Pomislio da mu žena najavljuje trudnoću, iznenadilo ga ono što mu je priredila

žena i štene
Foto: Carlye Allen/Facebook
1/8
15.05.2018.
u 14:50

Joy Stone na neobičan je način odlučila svome suprugu otkriti tko će postati novi član njihove obitelji

Joy Stone i njezin suprug Brady mjesecima su tražili psa kojeg bi udomili, a kada ga je Joy napokon pronašla, odlučila je iznenaditi svoga supruga.

Žena po imenu Gracie Gonzalez pronašla je napuštene pse u blizini željezničkih tračnica, fotografirala ih je i objavila na Facebooku. Joy je vidjela fotografije štenaca i zaljubila se na prvi pogled.

Znala je da je to pas kojega treba udomiti, a prije nego što ga je dovela kući, s njim se fotografirala ne bi li iznenadila svoga supruga.

S obzirom na fotografije, suprug je prvo pomislio kako mu žena najavljuje trudnoću te otkriva kojeg je spola dijete, međutim, prevario se.

Fotografije žene i psića snimila je Carlye Allen koja ih je objavila na Facebooku te su ondje podijeljene više od 70.000 puta.

Ključne riječi

Komentara 2

JO
josip
13:16 15.05.2018.

dakako, pašče kući dovedi, šta će ti dite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije