Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUŠEVNE BOLI

Pomirili se Ostojić i Kerum, indijanac Bijeli Prah pao u zaborav

Kerum na glasovanje stigao sa Fani
Ivo Čagalj/ PIXSELL
16.12.2011.
u 11:30

Budući ministar unutarnjih poslova i splitski gradonačelnik povukli su svoje tužbe

Željko Kerum povući će tužbu protiv Ranka Ostojića koju je podnio zbog duševnih boli pretrpljenih zbog rečenice: "Da je Indijanac, bio bi Bijeli Prah", zbog koje je tražio odštetu od milijun kuna.

Na jučerašnjem ročištu na Općinskom sudu u Sinju nisu se pojavili ni Kerum ni Ostojić, ali su njihovi odvjetnici predali podnesak i predložili obostrano povlačenje. Naime, na Kerumovu tužbu, Ostojić je uzvratio protutužbom (on je tražio 111.000 kuna), ali na kraju su obojica odlučila "stati na balun" i povući se.

No, nijedan od njih nije nam želio to komentirati.

Željko Kerum tužio je Ostojića zbog izjave dane u vrijeme predizborne kampanje za mjesto splitskog gradonačelnika iako je Ostojić poslije objašnjavao da nije htio reći da se njegov rival drogira, već je komentirao to što se nije testirao na drogu. Međutim, Kerum mu je to duboko zamjerio, ali očito mu je dao materijala i za protutužbu. Mirenje su navodno njihovi odvjetnici dogovorili još prije nekoliko tjedana.

Postupak se vodi u sinjskom Općinskom sudu jer je splitski zatrpan.

Komentara 7

OB
-obrisani-
13:19 16.12.2011.

..sve mi se čini da se kerum počeu uvlačiti u dupe novoj vlasti jer bi ovi mogli početi \'čačkati\' po njegovim \'poslovima\'...rekao sam ja da će on brzo otkantati hdz koji mu je poslužio kao servis da uđe u sabor samo glupa jaca to nije skužila

SR
s☺r@n
14:36 16.12.2011.

A gdje mu je sponzoruša??

DU
Deleted user
12:55 16.12.2011.

Kerum se drogira sponzorušama! :-P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije