Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osuđena na zatvor

Poludjela jer nije dobila cheeseburger sa slaninom pa pucala po McDonald'su

Shaneka Monique Torres
Foto: Državni zatvor Kent
24.04.2015.
u 15:26

Shaneka Monique Torres iz Michigana dva puta je dobila cheeseburger bez slanine u poznatom lancu brze prehrane, no drugi puta nije mirno reagirala već je izvadila pištolj iz torbice

Nekim ljudima uistinu malo nedostaje da potpuno polude. Jedna od takvih je i 30-godišnja Shaneka Monique Torres iz Michigana koja je doživjela potpuni slom jer su joj u McDonald'su dva puta poslužili cheeseburger bez slanine.

Žena je s prijateljicom došla u McDonald's i zatražila cheeseburger sa slaninom. No, kada ga je počela jesti shvatila je da u njemu nema slanine pa se požalila šefu. On joj je zbog toga obećao jedan besplatni obrok.

No, kada je nakon nekoliko sati ponovno došla u restoran po svoj besplatni obrok, opet je dobila cheeseburger bez slanine. I tada je pukla. Iz torbice je izvadila pištolj i počela pucati po restoranu.

Srećom, u pucnjavi nitko nije ozlijeđen.

Zbog incidenta je osuđena na ukupno tri do sedam godina zatvora.

>> Poludio na neposlušno računalo i 'ubio' ga sa osam metaka!

Komentara 4

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:48 24.04.2015.

ova vijest je stara godinu dana najmanje.

Avatar Linux
Linux
20:49 24.04.2015.

cheeseburger bez slanine haaha. ja se znam zezati pa naruciti sheeseburger bez sira, ali u cheeseburger ne ide slaniba

BO
borac2525
16:38 24.04.2015.

Covjek vise nemoze pojest ni posten burger...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije