Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Kutjeva

Polo s pet djevojaka zabio se u ogradu mosta, sve ozlijeđene

prometna nesreća
Foto: pozega.eu
17.06.2018.
u 21:18

Djevojke su se automobilom VW Polo zagrebačkih registracijskih oznaka kretale iz pravca Vetova prema Kutjevu, a vozila ga je 20-godišnjakinja

Pet je djevojaka ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se oko 19,25 sati dogodila na cesti Kutjevo-Venje, kod skretanja za Hrnjevac, piše pozega.eu.

Djevojke su se automobilom VW Polo zagrebačkih registracijskih oznaka kretale iz pravca Vetova prema Kutjevu, a vozila ga je 20-godišnjakinja.

Izgubila je nadzor nad vozilom te udarila u ogradu mosta, a prema tragovima pretpostavlja se da je krivac nesreće prebrza vožnja.

Foto: pozega.eu

Od siline udarca automobil je uništen do neprepoznatljivosti, a ozlijeđene su izvlačili vatrogasci kutjevačkog DVD-a. Hitna pomoć je ozlijeđene djevojke prevezla u požešku bolnicu. Prema riječima očevidaca jedna od njih je teško ozlijeđena.

Komentara 4

DU
Deleted user
21:50 17.06.2018.

Curke sretan oporavak i drugi puta manje gasa i cuge ako ste pile....

MU
mulag
06:41 18.06.2018.

nije se polo zabio nego djevojke, novinaru idi ponovi 1.razred osnovne pa pisi

DE
deda1234
23:46 17.06.2018.

Danas vam je drugi rodendan... Pogotovo vozacici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije