Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Jedan hektar za jedno dijete'
Povratak na članak

Poljoprivrednici o inicijativi Večernjeg lista: 'Mene bi to motiviralo na ostanak'

Hrvatska gruda ne bi smjela završiti u rukama stranaca, ima nas koji želimo ostati

Komentari 3

Avatar comandante
comandante
19:33 20.05.2019.

licemjeri, sve ste prodali i pokrali pa je sada ovo veliki problem

VL
IN
ima_nešto
19:24 20.05.2019.

Mislim da će iduće godine svi nagrliti u Austriju, u srce naše monarhije. Kad su hrvati rijeke krvi prolili za tu deželu onda su zavrijedili raširiti šator na Schonbrunnu i ponosto reći napokon kod kuće. Kad bi se još zvala Hrvatska.

VL
DU
Deleted user
19:32 20.05.2019.

evo ja sam prvi za tu ideju uz uvjet da djeca redovno pohađaju školu i da roditelji nisu razvedeni. koliko bi tom logikom zemlje trebalo pripasti županu pauku i ostalim ,,uglednicima,, koji su se razveli par puta i navaljali djecece kao sultani. nek večernji pokrene akciju ,,ljudi koji su ucjenom i potkupljivanjem uzurpirali vlast ne mogu imati medijski prostor u našim novinama.,, to će bit puno bolje. ali onda bi davor ivanković ostao bez janjetine i vina. možda da večernji pokrene akciju 5kg janjetine i pletara vina za davora kad god napiše članak u kome hvali ,,uspjehe,, hdz-a. li 100 kuna pateru tolju i robertu kopalu kad god za mišljeneje upitaju relkovića i maldinija.vama kao stalo do sela i seljaka,30 godina držite ljestve politici škegre,valentića i šeksa koja ide za tim da potjera narod kako bi ,,apostoli,, praznu imovinu uzeli za kunu i preprodali i vi kao došli na neku ideju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.