Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvar

Poljaku pozlilo na ronjenju, helikopterom prebačen u Split

ronilac
arhiva vl
30.07.2010.
u 11:38

S trojicom prijatelja bio je na ronjenju u uvali Medvidov. Pozlilo mu je, tvrde očevici, pet minuta nakon zarona. U besvjesnom je stanju te mu je život ugrožen.

Poljski državljanin Pawel R. (45) životno je ugrožen, u besvjesnom stanju, prikopčan na uređaje za održavanje života na Odjelu intenzivnog liječenja u splitskom KBC-u. U Svetoj Nedjelji na Hvaru u četvrtak oko 17 sati otišao je s trojicom prijatelja na ronjenje u uvalu Medvidov. Došli su gumenjakom, obukli odijela i zaronili. Po riječima Pawelovih prijatelja, pozlilo mu je nakon pet minuta. Izvukli su ga, vratili se u uvalu i pozvali pomoć. Poljak je helikopterom prebačen do bolnice u Splitu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije