Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autocesta a1

Poljak teretnim vozilom udario medvjeda pred tunelom u Lici

tunel brezik
Arhiv VL
31.05.2010.
u 13:22

Protiv pravne osobe i odgovorne osobe Hrvatskih autocesta podnosi se obavezni prekršajni nalog.

Poljski je državljanin (33) prednjim dijelom teretnog vozila marke mercedes jutros oko 5 sati udario medvjeda na autocesti A1 prije ulaza u tunel Brezik, u smjeru  Zagreba, izvijestila je policija.

Protiv pravne osobe i odgovorne osobe Hrvatskih autocesta podnosi se obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentara 3

FE
Felicijen
15:26 31.05.2010.

Jel´ netko vidio ministra Milinovića? Zabrinut sam za njega pa neka se javi da je dobro i na sigurnom.

KA
karambita
17:14 31.05.2010.

Pa kakva bi bila Lika bez medvjeda

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
23:15 31.05.2010.

. ..Poljak ubio Našeg Medu Milana sa Sljemena i sad Milorad Dodik moZe,moZZe da objasni Poljacima WAR\"UUM im je ZVEKNUO AVIONČIĆ kraj piste u Njemačkoj und svih četvero Poljaka u aviončiću-IZGINULLO. ..P.S.NEĆE NAMA TUĐINCI OD KAMIONĐIJA-NAŠE NDH MEĐEDE-UBIJAT. ..Bandić viaa Čitluk(PEVEC D.D.). ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije