Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapamtit će ljetovanje

Poljak (46) mrtav pijan po Puli vozio dvogodišnje dijete pa se izgubio

policija
Foto: Screenshot/MUP
20.07.2015.
u 17:12

Nesporazum oko nestanka vozila i djeteta ubrzo je razjašnjen zahvaljujući poljskom policijskom službeniku Pawelu Majcheru koji se odmah uključio u potragu

Strani policajci koji u Hrvatskoj borave ljeti u sklopu projekta "Sigurna turistička sezona" nikako nisu na odmet – dokazuje to i slučaj pijanog Poljaka koji se 18. srpnja dogodio u Puli. Policija je tog subotnjeg poslijepodneva, oko 18 sati dobila dojavu djelatnika trgovine da ga je panično, skupina Poljaka tražila pomoć nakon što im je netko ukrao automobil A6 s parkirališta, njemačkih registarskih tablica u kojem je bilo dvogodišnje dijete.

Osim maksimalnog broja policijskih službenika u slučaj se uključio i Pawel Majcher, njihov poljski kolega. Ubrzo je utvrđeno da su 46-godišnjak, 45-godišnjakinja, 24-godišnjak i 23-godišnjakinja s dvogodišnjim djetetom došli u kupovinu namirnica te da su u trgovinu otišli 45-godišnjakinja, 24-godišnjak i 23-godišnjakinja, no kada su se vratili na parkiralištu nije bilo 46-godišnjaka, djeteta ni vozila, objavljeno je na stranicama MUP-a.

Vrlo brzo se pokazalo da se 46-godišnjak odlučio provozati po gradu dok se ostali ne vrate iz trgovine, no tijekom vožnje se izgubio pa je do trgovine došao nakon 40-ak minuta vožnje.

No, njegova obitelj više nije bila ondje pa se uputio prema turističkom naselju na Verudeli, gdje su odsjeli. Na rampi turističkog naselja u 19.15 sati zaustavili su ga policijski službenici. Obavljenim alkotestiranjem utvrdili da 46-godišnjak upravlja vozilom pod utjecajem od 2,4 promila.

Muškarcu je izdan prekršajni nalog te mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola, a cijeli nesporazum oko nestanka vozila i djeteta ubrzo je razjašnjen zahvaljujući poljskom policijskom službeniku koji se odmah uključio u potragu.

>> U patroli Jadranom 74 strana policajca

Komentara 2

Avatar cera
cera
17:26 20.07.2015.

privremeno oduzeta haha dok se ne otrezni

VI
VisAVis2
18:03 20.07.2015.

Šipuš je (živ) pijan vozio službena kola, pa se nitko nije uzbudio! Što me uopće briga za nekog poljaka, šta vozi svoje auto, svoje dite, a i naloka se od svojih (a ne ka sdp-ov ministar od mojih/naših pinez)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije