Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politički skandal u argentini

VIDEO Zastupnik usred online sjednice uhvaćen u vrućim strastima s djevojkom

Usred sjednice parlamenta političar ljubio grudi svoje ljubavnice
Foto: Youtube/Screenshot
25.09.2020.
u 17:21

Djevojka u središtu skandala je Celeste Burgos, Amerijeva djevojka i politička savjetnica. Naime, zbog skandala je izašla na vidjelo i da je Ameri rastavljen od supruge Alejandre Escudero.

Argentinski zastupnik strogo je kažnjen jer je tijekom online parlamentarnog zasjedanja ljubio grudi svoje partnerice. Naime, oženjeni otac koji ima troje djece Juan Emilio Ameri svojim je činom šokirao kolege zastupnike, ali i javnost.

Naime, u vrijeme zasjedanja dopustio je partnerici da sjedne na njegovo koljeno i nježno ga miluje prije nego što se on sagnuo i poljubio njezinu desnu bradavicu.

Iako je vladajuća koalicija odmah zatražila njegovu ostavku, osramoćeni 47-godišnjak sam je odstupio u četvrtak navečer.

Scene su se odigravale na velikom ekranu tijekom rasprave o dugu pokrajine Salta, na kojemu su bili vidljivi i drugi zastupnici koji su na sjednici nazočili iz svojih domova.

- Jako se sramim, bio sam uvjeren da je pao internet. Internetska veza je jako loša u unutrašnjosti zemlje. Moja partnerica je upravo uzašla iz kupaonice. Upitao sam ju je li sve u redu sa silikonskim implantantima, ona je naime prije 10 dana bila na ugradnji dojki. Pitao sam je mogu li je poljubiti, pa sam to i učinio. Poljubio sam je u grudi. To je sve, rekao je argentinski zastupnik. 

Djevojka u središtu skandala je Celeste Burgos, Amerijeva djevojka i politička savjetnica. Naime, zbog skandala je izašla na vidjelo i da je Ameri rastavljen od supruge Alejandre Escudero.

Komentara 2

BU
burza
22:08 25.09.2020.

Vodimo ljubav a ne rat

DU
Deleted user
16:47 27.09.2020.

Sami sebi skačete u usta: ako je rastavljen kako piše, zakaj ne bi imao djevojku? Po meni je ovo više neukusno nego skandalozno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije