Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serge Brammertz:
Povratak na članak

'Politički lideri veličaju osuđene zločince. To je neprihvatljivo'

Brammertz je kazao kako se one koji su procesuirani za ratne zločine ni na koji način ne može smatrati herojima jer su odgovorni za ubojstva, pljačke i silovanja

Komentari 16

DA
dalibla
11:23 31.10.2018.

Kaze tip koji se ljubi s bošnjačkim udruženjima žrtava rata a za logore u Bugojnu ili Jablanici nakon 20 godina istraživanja "nije čuo"

VL
MA
Marko1337
16:21 31.10.2018.

ovaj bitanga Brammertz je primjer europskog parazita, bitange koji se usuđuje blatiti naše svetinje. Tom smradu treba zabraniti ulazak u Hrvatsku i proglasiti personom non gratom, jer je korimpiran od zločinačkih srba.

VL
DU
Deleted user
11:36 31.10.2018.

Branili smo i obranili svoj narod i svoju državu. Buduće generacije će to znati cijeniti jer će ostati zapisano zauvijek a to je i najvažnije.

VL
IS
istinaizlike
10:29 31.10.2018.

Kod nas im biskupi ljube ruke....

VL
TO
Toni70
14:14 31.10.2018.

Brammertz je kazao da ne poštuje načela slobode govora i mišljenja u demokracijama . (Koja nemju konačno politički utjecaj. Nego je Igra poput Amerikanca . Putin je atentator Rusko enghleskih špijuna . I tako veličaju krivicu nekoga tko nije osuđenen na koga svi demokrati - moraju sumnjati Ali bole ona stvar Bremrtezera za te igre on osluškuje Balkan i uči ih slobodi govora ... .. Ali svjetski rat mogući ga ne dira niti frapira !!! Bolesno je to što on misli da bi Srbi morali vjerovati da je Ante Gotovina nevin i Heroj . Isto tako je bolesno vjerovati da bi Hravti prihvatili stav Srbije da je Šešelj nevin i da ima pravo da sjedi među vladajućima i da je nevin. Za nas je kriv i kad legalno kupi a nelegalno preuredi jednu zgradu u Srbiji gdje su došli Hrvati jer im se čini bolje to nego ono zlo pokraj ! Tako što ne ide gospon brameterc nije mi bitan ... ! Što je to """veličanje""" ? Što je to visoki predstavnik međunarodne zajebnice ? Ma koliko visok predsjedniku do nešto ispod pupka kojega naroda ""među"""? ( Srpskog Ruskog među ili Somalije na koga se to odnosi""" međunarodna zajebnica""" NATO i simpatizanti ili narod Libije ? ili S. Koreje ? = Izrael ili drugi prijatelji Saudiske po novom gdje nitko ne potjera jednog jedinog diplomata ? znaći velićaš ubojstvo u Ambasadi kad bijeda nema Quvantanamo . Znači ne veličati nego manjičati onda paše Bilmezima iz Eu vjeruju da preodgajaju Balkan ćerose...

VL
BA
bakulušić
13:58 31.10.2018.

- Ne držite se zakona kao pijan plota! - rekao je drug Tito. Haški tužitelji i suci su ga poslušali. Ni zakona, ni prava, ni pravde ni pravednosti.

VL
DU
Deleted user
16:08 31.10.2018.

Brammertzu treba reći, da je olakotna okolnost što mi ovdje veličamo samo naše zločince, ali zato žestoko tučemo po zločincima iz regije.

VL
Avatar reference
reference
21:51 31.10.2018.

trenutačno boravi u Sarajevu zbog izvješća Vijeću sigurnosti UN-a o suradnji država regije na procesuiranju slučajeva ratnih zločina....... intersantno da nije u USA, Britaniji i Saudijskoj Arabiji......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.