Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vođa Sjeverne lige
Povratak na članak

Politički konvertit Salvini uspio je konvertirati cijelu vladu

Salviniju pada popularnost, a u slučaju da vlada koju sastavljaju Pokret 5 zvijezda i Demokratska stranka potraje, teško će je održati i njegova liga

Komentari 2

Avatar Matteo1200
Matteo1200
11:03 02.09.2019.

Silvije šta ne napišeš istinu da je ova novosklepana vlada mrtvorođenče koje neće doživjeti ni Božić a kamoli 4 godine mandata; da je sklepana protivno volji većine talijana po ukusu merkelice i macrona i što je još najbolje, uvelike ovisi o volji pokreta 5 zvijezda koji je i dobio najviše glasova na izborima na kritici ex komunista koji su i doveli Italiju u stanje u kojem se nalazi danas da bi sada koalirali sa njima???🤬 🤬 🤬 To tvoja udbaška pamet očito ne vidi kao što ne vidi još jedan potop koji se sprema crvenima na skorim lokalnim izborima-nije ni čudo, ne znam šta prosječan talijan (koji živi sve lošije) mora imati u glavi da bi glasao za one koji su Italiju pretvorili u hot spot za afroazijske ˝doktore i inženjere˝, to stvarno mora biti mazohista...

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:48 02.09.2019.

puno slova se troši na osobu koja će kao politički propasti... što silvije ne pišeš o novoj vladi, šansama da doživi iduće ljeto, problemima koje treba riješiti, a nije ih do sada sa daleko jačim i prirodnijim političkim saveznicima u koaliciji..? što ne pišeš o krizi financija u italiji, problemima u industrijskom sjeveru zemlje, sirotinji na jugu, hedonistima u rimu...? što se moj silvije ne uhvatiš posla, pravih tema? a tebi glavna i zadnje vrijeme stalna tema je taj salvini... kao da je pokret 5 zvijezda nešto čega će se talijani držati jedno vrijeme. veliš, već 27. listopada su prvi lokalni.. hm, prije bi trebalo reći tek za dva mjeseca su prvi izbori na kojima će se testirati odnosi snaga. što ćeš pisati ako salvinijeva struja dobije puno glasova, a njegovi konkurenti malo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.