Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegnite šalter

Policu dopunskog u HZZO-u može se ugovoriti i online

bolnica
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
17.02.2014.
u 21:42

Polica se može ugovoriti u samo četiri koraka, jednostavnim navođenjem, bez odlaska na šalter i “papirologije”

Policu dopunskog zdravstvenog osiguranja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) građani sada mogu ugovoriti online, na web stranici www.hzzo.hr.

Polica se može ugovoriti u samo četiri koraka, jednostavnim navođenjem, bez odlaska na šalter i “papirologije”. Ugovaranje dopunskog zdravstvenog osiguranja na ovaj način postalo je još dostupnije svim kategorijama osiguranika. Premiju osiguranja u prvoj fazi osiguranici će moći platiti internetskim bankarstvom, a uskoro će novi osiguranici moći svoje premije plaćati American i Diners karticom na 12 rata bez kamata, te MasterCard, Visa i Maestro karticom.

Umirovljenici će svoje premije moći plaćati kao i do sada, obustavom iz mirovine preko Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO-a). Dovoljno je da ispune tiskanicu administrativne zabrane koju mogu pronaći na http://www.hzzo-net.hr/dload/dopunsko_osig/administrativna_zabrana.pdf ili u najbližoj područnoj službi HZZO-a. Ispunjene tiskanice mogu se dostaviti u područne službe i ispostave HZZO-a, osobno ili poštom.

>> Majda (61) otpuštena je iz bolnice nakon moždanog udara bez uputa za rehabilitaciju

>> HZZO: Poskupjet će participacije, ali ne i dopunsko

Komentara 1

DH
dalibor.hren
22:21 17.02.2014.

Tko ima dopunsko preko Croatija osiguranja, plaća mjesečno 5kn više i oslobođen je doplate za sve lijekove. Provjereno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije