Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKO 67 TISUĆA KUNA

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske donirali novac policijskim službenicima pogođenim potresom

Foto: PU sisačko-moslavačka
1/2
18.01.2021.
u 17:54

Prikupljena sredstva načenik PU vukovarsko-srijemske predao je načelniku Sisačko-moslovačke

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske pokazali su veliko srce i humanost. Naime, pokrenuli su akciju i u kratkom roku prikupili 67.700 kuna za pomoć policijskim službenicima koji su razornim potresom, 29. prosinca 2020. godine ostali bez svojih domova.

Prikupljena novčana sredstva, načelnik Policijske uprave vukovarske-srijemske Fabijan Kapular je u ponedjeljak predao načelniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, Luki Pešutu. 

"Pokazali su spremnost da pomažu u nevolji i što je najvažnije od svega, pokazali su empatiju prema svojim kolegama." - ističu u PU sisačko-moslavačkoj. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije