Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U GLASGOWU

Policijski helikopter srušio se na pub, osmero poginulih

nesreća Glasgow
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
30.11.2013.
u 19:15

U trenutku nesreće koja se dogodila na obalama rijeke Clyde u helikopteru su bile tri osobe- dva policajca i civilni pilot.

Policijski helikopter srušio se u petak navečer na prepun pub Clutha u Glasgowu u Škotskoj, javlja BBC. Poginulo je osmero ljudi, od kojih troje u helikopteru i petero u pubu.

U trenutku nesreće koja se dogodila na obalama rijeke Clyde u helikopteru su bile tri osobe - dva policajca i civilni pilot. 14 osoba na liječenju je u bolnicama u cijelom gradu "s jako ozbiljnim ozljedama". Hospitalizirano ih je bilo 32, no 18 ih je u međuvremenu pušteno.

U vrijeme nesreće u pubu je bilo oko 120 ljudi. Neki su ostali zarobljeni unutar zgrade. Jedan od vatrogasaca kazao je da su kontaktirali neke od zarobljenih osoba, ali da je zgrada nesigurna te da primjenjuju 'metodički' pristup spašavanju, navodi BBC.

>> Srušio se avion, teško ozlijeđeni pilot i putnik

Komentara 1

WW
www
11:14 30.11.2013.

....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije