Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Policijska škoda pod rotacijom zdrobila zastavu 125P

sudar
Hrvoslav Pavić
11.12.2009.
u 13:18

Škoda je bila parkirana na zemljanoj površini pored ceste, a kada je na magistrali uočen automobil u prebrzoj vožnji, policajci su uskočili u automobil i s upaljenom rotacijom pojurili za njim.

Jureća policijska škoda octavia s upaljenim rotacijskim svjetlima u četvrtak oko 18 sati na križanju Ulice Matije Gupca s Jadranskom magistralom u šibenskim Rokićima zdrobila je zastavu 125P, a Zagrepčanina (57) koji je bio za njezinim volanom poslala u bolnicu.

Nesreća se dogodila kad je policijska ophodnja nadzirala promet na križanju. Policijski je automobil bio parkiran na zemljanoj površini pored ceste, a kada je na magistrali uočen automobil u prebrzoj vožnji, policajci su uskočili u automobil i s upaljenom rotacijom pojurili za njim.

U žurbi nisu propustili zastavu nego su se s njom sudarili.

57-godišnji vozač zastave teško je ozlijeđen, a 37-godišnji je vozač policijske škode zadobio tek lakše ozljede. Protiv policajca slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.

Glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor rekla je da će policajac koji je vozio kazneno odgovarati. Neće mu pomoći, rekla je, to što službeno vozilo s upaljenim rotacijskim svjetlima na cesti ima prednost prolaza jer je utvrđeno da je policajac kriv zbog neopreznog uključivanja u promet.

Komentara 10

OB
-obrisani-
15:25 11.12.2009.

izgleda da je cajkan previše gledao američke filmove ,puno glupana radi u policijskim saobračajcima

KI
kiseljali
15:41 11.12.2009.

e pa stvarno.. zbog pišljivih 500,00 - 600,00 kuna koje im nisu niti za pošteni gablec, tolika blamaža.. ..pod hitno na parkirališta!

RU
Rugovit
11:18 13.12.2009.

I ova nesreća koju su izazvali je neka vrsta policijske brutalnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije