Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ZAPLJENA

Policijska akcija: U Hvaru i Splitu pronađeno i oduzeto preko 4.5 kilograma marihuane

PU splitsko-dalmatinska
06.10.2020.
u 12:00

Policijski službenici Policijske postaje Hvar jučer tijekom dana dovršili su dva kriminalistička istraživanja nad 52-godišnjakom i 60-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Temeljem naloga izvršena je pretraga kuće u Hvaru koju koristi 52-godišnjak te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 825 grama droge marihuane, 74 sjemenke droge marihuane i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje. Također su temeljem naloga izvršene pretrage kuća u Hvaru i Jelsi koje koristi 60-godišnjaka te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 2308 grama droge marihuane i digitalna vaga za precizno mjerenje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Tijekom kriminalističkog istraživanja kod 42-godišnjaka je na splitskom području pronađeno i oduzeto 1370 grama droge marihuane te 17 stabljika droge marihuane. Također jučer policijski službenici Prve policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod 25-godišnjaka je na splitskom području pronađeno i oduzeto 21 gram droge heroin. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv 42-godišnjaka i 25- godišnjaka podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije