Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatrpani pozivima

Policiji poznato ime osumnjičenog za otmicu Madeleine McCann?

mccann (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
16.10.2013.
u 11:56

Većina poziva vezana je uz ključni događaj koji se zbio oko 10 sati kad je primijećen muškarac koji nosi dijete u pravcu plaže

Nakon objave fotorobota i novih informacija vezanih uz otmicu Madeleine McCann, iznesenih u emisiji Crimewatch policija je primila gotovo 500 poziva i e-mailova građana. Neki od njih identificirali su osobu prikazanu na fotorobotu, javlja britanski Mirror.

– Mnogo je poziva stiglo od građana koji su u vrijeme nestanka bili u portugalskom mjestu Praia da Luz i prije nisu kontaktirali policiju. Većina ih je vezana uz ključni događaj koji se zbio oko 10 sati kad je primijećen muškarac koji nosi dijete u pravcu plaže. Dojavljena su različita imena, ali nekoliko građana navelo je isto ime muškarca – rekao je urednik Crimewatcha Joe Mather za BBC Radio.

Podsjetimo, nova saznanja bude sumnju da je otmica bila unaprijed isplanirana jer je, nakon izrade dva fotorobota, britanska policija priopćila da je više svjedoka vidjelo muškarca kako nosi plavokosu djevojčicu u pidžami, odlazeći iz ljetne rezidencije obitelji McCann.

>> Policija zatrpana novim informacijama o otmici M. McCann

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije