Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenuo u drugu državu

Policija zaustavila auto zbog spore vožnje, u čudu gledali tko je za volanom

Foto: Screenshot
05.05.2020.
u 17:26

Automobil se cestom kretao tek 50 kilometara na sat dok je ograničenje bilo 110 pa je policija odmah posumnjala da nešto nije u redu

Kada su zbog spore vožnje na autocesti zaustavili automobil marke Dodge, policija iz Ogdena u američkoj saveznoj državi Utah, pomislila je kako je vozaču pozlilo.

No, ono što nikako nisu očekivali je da će u vozilu zateći dijete. I to dijete od samo pet godina.

Automobil se cestom kretao tek 50 kilometara na sat dok je ograničenje bilo 110 km/h. Policiji je odmah nešto bilo sumnjivo pa su zaustavili vozilo. Kada su prišli vozaču, imali su što vidjeti. Za volanom je sjedio petogodišnji dječak po imenu Adrian koji je ukrao ključeve od automobila svojih roditelja i odlučio otići u Kaliforniju kupiti si Lamborghini.

 

Dječak je zaustavljen 3,2 kilometra dalje od svoje kuće, a vozilo je uzeo dok ga je čuvala njegova starija sestra jer su mu roditelji radili. No, sestra mu je u međuvremenu zaspala, a dječak je pronašao ključeve od obiteljskom automobila, uzeo novčanik i odlučio otići u drugu državu.

Srećom, nije daleko stigao jer s tri dolara koja je imao u novčaniku ne bi mogao kupiti ni igračku Lamborghini, a puka je sreća da je i tako daleko došao s obzirom na njegove godine.

Dječak je policajcima prepričao kako se posvađao s majkom koja mu je rekla da mu neće kupiti skupocjeni automobil pa je on idući dan odlučio otići u Kaliforniju kupiti ga sam.

Njegovi roditelji kasnije su lokalnim medijima ispričali kako dječak nikada nije vozio automobil te da će odsad ključeve čuvati daleko od njegovog dohvata.

Ključne riječi

Komentara 10

ML
Mladjan
12:13 06.05.2020.

Lako je dijete napravit, ali nije ga lako odgojit.

NL
ne__lupetaj
18:14 07.05.2020.

Za dijete od 5 godina super vozi.

SO
Soja
07:20 07.05.2020.

Ovaj ne dobio batina negdje uuf

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije