Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pali drogeraši

Policija zaplijenila veliku količinu droge, nesuđeni kupac pušten na slobodu

Kokain
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
27.08.2018.
u 13:08

Izraelski državljanin koji je htio od njih kupiti drogu pušten je na slobodu jer je policija omela kupnju pa nije stigao počiniti kazneno djelo

Veliku količinu narkotika i gotovine, ukupno više od 50.000 kuna, zaplijenila je u subotu šibenska policija od 30-godišnjaka i 25-godišnjakinje u blizini uvale u Tisnom, u kojoj se održavao festival elektroničke glazbe Dekmantel, priopćila je u ponedjeljak šibensko-kninska policija.

Inspektori su u subotu oko 19,45 sati pokraj ulaza na festival uočili automobil slovenskih pločica u kojem su bili 30-godišnji vozač i suvozačica stara 25 godina, oboje hrvatski državljani, a u neposrednoj blizini bio je i 21-godišnji izraelski državljanin. 

„U unutrašnjosti vozila zamijećeno je više smotuljaka za koje je postojala sumnja da se radi o drogama, zbog čega su svi troje dovedeni u prostorije policije, a vozilo je također prepraćeno u krug ove policijske uprave“, priopćila je policija. Kriminalističkim istraživanjem utvrdili su da je 21-godišnjak po prethodnom telefonskom kontaktu došao do automobila u kojem su bili 30-godišnjak i 25-godišnjakinja, sve u namjeri da od njih kupi marihuanu.

Na temelju naloga Županijskog suda u Šibeniku, policija je uz pomoć službenog psa za detekciju droga Arije pretresla automobil, kao i apartman u Murteru u kojem je boravio slovenski par. Pronašli su 572 tablete i osam polovina tableta ecstasy, 62,4 grama droge MDMA, 484,8 grama marihuane, 93,6 grama ketamina, 98,1 gram kokaina, 487,5 grama hašiša i 31,2 grama speeda. Tamo je bila i digitalna vaga za precizno mjerenje, kao i 49.170 kuna, 600 eura i 20 funti, a što je sve od njih oduzeto.

Osumnjičeni 30-godišnjak i 25-godišnjakinja po dovršenom kriminalističkom istraživanju predani su pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu šibenskom Općinskom državnom odvjetništvu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Izraelski državljanin koji je htio od njih kupiti drogu pušten je na slobodu jer je policija omela kupnju pa nije stigao počiniti kazneno djelo.

Pogledajte snimke pljačke pošte u Dugavama u Zagrebu:

Kokain
1/11
Ključne riječi

Komentara 6

ZA
zarac
13:58 27.08.2018.

"pušten je na slobodu jer je policija omela kupnju" - "sigurnost i povjerenje"

WW
wwwcro
18:22 27.08.2018.

Jbt. Kao da je kupovao drogu sa PBZ karticom, pa je nije uspio provući kroz aparat na blagajni, hahaha.

DU
Deleted user
13:36 27.08.2018.

hm,to je kao da nisam pocinio kazneno djelo pljacke banke jer sam zaboravio da je nedjelja pa sa m se vratio doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije