Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika akcija

Policija zaplijenila milijune krivotvorenih proizvoda u akciji diljem EU-a

zaplijena
Foto: Europol
14.06.2019.
u 08:34

Oko 4,7 milijuna krivotvorenih proizvoda, uključujući lijekove, pametne telefone, parfeme i kozmetiku, zaplijenjeno je u akcijama diljem EU-a, objavio je Europol

U koordiniranoj akciji protiv krivotvoritelja u Europi, policijska agencija Europol kazala je u četvrtak kako je uhitila više od 30 osumnjičenih te zaplijenila milijune krivotovorenih proizvoda u akcijama koje su podržale lokalne policije diljem Europe.

Oko 4,7 milijuna krivotvorenih proizvoda, uključujući lijekove, pametne telefone, parfeme i kozmetiku, zaplijenjeno je u akcijama diljem EU-a, objavio je Europol.

Policija je zatvorila 16.400 računa na društvenim mrežama i 3.300 internetskih stranica koje su nudile krivotvorene proizvode. Istražitelji iz 18 zemalja bili su uključeni u operaciju.

Policija upozorava kako takvi krivotvoreni proizvodi koji se prodaju preko interneta mogu biti "ekstremno opasni" za one koji ih kupuju jer ne zadovoljavaju norme EU-a o zaštiti potrošača.

Ključne riječi

Komentara 5

AD
admin
12:23 14.06.2019.

Dođite i zaplijenite krivotvorene diplome, krivotvorene političare, krivotvorene domoljube, krivotvorene veterane.... i ostale u "Lijepoj njihovoj".

Avatar Dumen
Dumen
11:03 14.06.2019.

Nekrivotvoreni proizvodi su neopravdano i bezobrazno skupi za normalne kupce.

Avatar nekakav
nekakav
10:40 14.06.2019.

jesu zaplijenili kojeg krivotvorenog političara...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije