Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka bila u pritvoru

Policija usred noći pronašla djevojčicu samu na ulici, majku očekuje suđenje

Djevojčica u New Yorku
Screenshot
04.03.2021.
u 12:45

Salaam je optužena za napuštanje djeteta, djelovanje na način koji je štetan za dijete te bezobzirno ugrožavanje

Sadeekah Abdul Salaam (32) uhićena je u ponedjeljak nakon što je u subotu iza ponoći ostavila svoju četverogodišnju kćer samu u New Yorku. Djevojčica Sidaya nosila je samo pulover na hladnoći, a policajci su uočili kako sama luta gradom.

 

Salaam je puštena na slobodu, a odbila je odgovoriti na pitanja zašto je napustila kćer. "Razgovarat ćemo na sudu, molim vas poštujte to", rekla je fotografu Daily Maila dok je izlazila iz zgrade suda. 

Njezina je kćer odvedena u Upravu za dječju službu te neće biti u kontaktu s majkom tijekom slučaja, izvijestio je sud. 

Nakon što su za vikend policajci uočili djevojčicu, odveli su je u bolnicu gdje je utvrđeno da nema problema sa tjelesnim zdravljem. Rekla im je svoje ime, no policija nije imala nikakve informacije o njezinoj obitelji. 

Postoji i videozapis na kojem se vidi kako djevojčica hoda malo iza svoje majke, no policija u početku nije bila sigurna je li to uistinu njezina majka. U jednom je trenutku ona pogledala prema djevojčici, no samo je nastavila hodati. 

Salaam je optužena za napuštanje djeteta, djelovanje na način koji je štetan za dijete te bezobzirno ugrožavanje. Suđenje joj se nastavlja 22. travnja. 

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije