Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedili trag Brazilca

Policija ušla u stan i pod madracem pronašla 20 milijuna dolara!

Foto: US Attorney Office
24.01.2017.
u 22:45

Pronađeni novac povezan je s telekomunikacijskom tvrtkom TelexFree za koju se sumnjalo da se bavi pranjem novca

Ured američkog državng odvjetništva u Bostonu početkom mjeseca zaplijenili su 20 milijuna dolara dobro skrivenih u kutiji ispod madraca u stanu. Fotografiju zaplijene podijelili su s javnošću, a tvrde da je pronađeni novac povezan s telekomunikacijom tvrtkom TelexFree. 

Novac su pronašli istražitelji koji su slijedili trag Brazilca Rene Rizerio Rocha (28) koji je optužen za pranje novca. TelexFree imao je svega nekoliko korisnika, većinu zarade dobivali su od osoba koje bi plaćale online oglase za tvrtku, kako piše CBS Boston.

>> Najveća ovogodišnja zaplijena amfetamina u Zagrebu

Komentara 1

DU
Deleted user
08:23 25.01.2017.

Ja bi takav krevet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije