Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatekli ih u automobilu

Policija uhvatila dvojicu mladića s ecstasyjem i marihuanom

Marihuana
Ivica Galović/PIXSELL
29.12.2018.
u 14:44

Oni će zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu

Krapinsko-zagorska policija je u petak navečer u Svetom Križu Začretju kod dvojice 18-godišnjaka, koje je zatekla u automobilu, pronašla 90-ak tableta ecstasya i nešto manje od sto grama marihuane.

Kod jednog 18-godišnjaka pronađeno je 87 komada tableta ecstasya i digitalna vaga s tragovima marihuane, dok je kod drugog 18-godišnjaka pronađeno 95 grama marihuane i jedan joint.

Oni će zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu, izvijestila je policija.

U automobilu je zatečen i 19-godišnjak sa sedam komada ecstasya pa će će protiv njega zbog posjedovanja biti podnijet optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Zlataru.

Pogledajte video: Ovo su neki od najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mi sami
Mi sami
15:09 29.12.2018.

Nigdje ni traga tekstu o sramotnom padu sistema Tcoma u cijeloj zemlji jučer tako da korisnicima satima nije radio MaxTV. Bijedna usluga njemackog operatera za velike novce, jel tako Mudriniću?

DU
Deleted user
15:23 29.12.2018.

Iako sam oštro protiv ovakvih opijata nekako mi je čudno da pišete o dvojici zagorskih klinaca koji uz preprodaju još i " proizvode" ( tak vam piše) opijate.... ni prvi ni zadnji, nažalost..

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
16:25 29.12.2018.

Jesi si radpodjelili trziste, verovatno nijihov prijatelj, koji vozi malo bolji auto radi s belim...a cure iz drustva su u oglasnicima....to tak ide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije