Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Policija uhitila vozača koji se BMW-om zabio u naplatne kućice

Sveta Helena: U teškoj prometnoj nesreći na naplatnoj postaji sudjelovala tri vozila
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
13.07.2019.
u 22:37

"U sklopu kriminalističkog istraživanja, odnosno nakon prikupljenih novih saznanja hrvatski državljanin rođen 1984. godine uhićen je na području Policijske uprave Međimurske, danas nešto prije 21 sati te će nakon zakonskog roka biti doveden pritvorskom nadzorniku"

Policija je priopćila da su u subotu oko 21 sat uhitili vozača (35) koji je ranije ovaj tjedan prouzročio prometnu nesreću na naplatnim kućicama u Svetoj Heleni.

- Nakon teške prometne nesreće koja se dogodila kod naplatnih kućica Sveta Helena, te nakon obavljenog očevida, nastavljeno je kriminalističko istraživanje. U sklopu kriminalističkog istraživanja, odnosno nakon prikupljenih novih saznanja hrvatski državljanin rođen 1984. godine uhićen je na području Policijske uprave Međimurske, danas nešto prije 21 sati te će nakon zakonskog roka biti doveden pritvorskom nadzorniku. Policijska uprava zagrebačka u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu i Policijskom upravom Međimurskom nastavlja kriminalističko istraživanje - priopćila je policija.

Podsjetimo, vozač Ozren M. bio je pušten na slobodu jer nije bilo gotovo kriminalističko istraživanje. Kada je alkotestiran na mjestu događaja, ustanovljeno je da nije bio pod utjecajem alkohola. Izvađeni su mu i krv i urin te bili poslani na vještačenje kako bi se utvrdilo je li bio pod utjecajem opijata. Naloženo je i vještačenje njegova mobitela, kako bi se ustanovilo i je li telefonirao prije nesreće.

U nesreći je ozlijeđena tročlana obitelj Daniela Dobrenova, profesionalnog teniskog trenera koji je radio i s hrvatskom tenisačicom Petrom Martić.

Ključne riječi

Komentara 30

TH
than
23:06 13.07.2019.

Preuzela PUZ od PUM ? Ovo je došlo odozgora. Ako i je, pa bilo to i zbog same javnosti, barem je bacilo malo nade u ovu državu. Previše se tu toga pokušalo prikriti. Sada da vidimo nastavak...

Avatar Aristarh
Aristarh
22:56 13.07.2019.

Policija je dodatnim vještačenjem krvi i telefona nešto našla. Zatvor mu ne gine. Ako ne zbog naših ali zbog Mađara sigurno. Kad je mogao Čačić može i on.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
23:10 13.07.2019.

Naslov vam je glup, nije se zabio u naplatne kućice već u vozilo ispred sebe, troje putnika je u bolnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije