Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODMETANJE POŽARA

Policija: Osumnjičenu za palež razotkrile posebne kocke za potpalu

Privođenje osumnjičene za podmetanje požara
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/26
29.07.2019.
u 15:11

Utvrđeno je da je osumnjičena s unaprijed stvorenom namjerom svjesno i namjerno izazvala požar prije nego što je otišla na posao.

Policija je potvrdila da je danas uhitila ženu osumnjičenu za podmetanje požara na području Šibenske Dubrave.

U neslužbenom razgovoru s izvorima bliskima istrazi doznali smo da je 53-godišnjakinja otkrivena provjerom trgovina u kojima se prodaju kocke za potpalu te da su vrlo brzo došli do njezina identiteta.

– Ostali smo šokirani kad smo malo dublje proučili predmet i sa sigurnošću možemo reći da smo mi tu osobu koja je bila gonjena i zbog sedam požara prije dvije godine u potpunosti policijski obradili, tako da treba utvrditi jesu li  eventualno odgovorne druge institucije koje su odlučivale o njezinoj privremenoj neubrojivosti. Kada smo je priveli i pokušali razgovarali s njom, mi zapravo od nje nismo mogli doznati mnogo jer je bila nesuvisla, čas se smijala, čas je bila tužna i očito je da ima problema o kojima bi trebao brinuti netko drugi – rekao nam je naš izvor blizak istrazi.

Potvrđeno nam je da je 53-godišnjakinja zapalila požar na putu od kuće prema poslu i da je na poslu i uhićena. 

Policija pak navodi da je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičena s unaprijed stvorenom namjerom svjesno i namjerno izazvala požar prije nego što je otišla na posao te da je osoba otprije poznata policiji zbog istih kaznenih djela. Nisu htjeli otkriti ime piromanke.

Predviđena kazna za ovo djelo je jedna do deset godina zatvora.

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
15:13 29.07.2019.

Ako na temelju fotke bilo kaj komentiram, baniran bum na tjedan dana! Ali mislim da svi kuže kaj sam mislil...

Avatar Duksi
Duksi
17:07 29.07.2019.

Za kaznu je treba ostaviti u borovoj šumi sa kockama za potpalu i praznim upaljačem,živa bi se požderala.

OL
Oleoleoleole
17:09 29.07.2019.

Ma nista.sad opet 5 mj.ljecenja u znj bolnici.a onda natrag na posao. Taman do ljeta da ponovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije