Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispalio više hitaca

Policija uhitila muškarca koji je u Splitu upucao 42-godišnjaka

Policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
24.04.2019.
u 23:39

Kako pojašnjava policija, uhićeni 32-godišnjak bio je nedostupan neposredno nakon jučerašnjeg sukoba s 42-godišnjakom te su za njim poduzete mjere traganja.

Policija je danas uhitila 34-godišnjaka kojeg se sumnjiči da je iz vatrenog oružja ranio 42-godišnjeg muškarca u sukobu koji se dogodio u utorak ispred ugostiteljskog objekta u Solinskoj ulici u Splitu, izvijestila je u srijedu kasno navečer Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Osumnjičeni će u četvrtak biti predan pritvorskom nadzorniku i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava za kazneno djelo teške ozljede u pokušaju, navodi se u policijskom izvješću.

U sukobu dvojice muškaraca ispred ugostiteljskog objekta u Solinskoj ulici u utorak u Splitu jedan muškarac je ozlijeđen, a šank u tom ugostiteljskom objektu oštećen je od pucnjeva iz vatrenog oružja.

Kako pojašnjava policija, uhićeni 32-godišnjak bio je nedostupan neposredno nakon jučerašnjeg sukoba s 42-godišnjakom te su za njim poduzete mjere traganja.

Policija je također izvijestila kako je danas dovršeno kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom, jednim od sudionika sukoba, a koji se sumnjiči kako je jučer ujutro u klubu, to jest ugostiteljskom objektu, ispalio više hitaca iz pištolja čime je izazvao opasnost za život ili tijelo osoba u objektu.

Protiv njega je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom mjerodavnom državnom odvjetništvu redovnim putem, navodi se u policijskom priopćenju.

VIDEO Policijski očevid pored kafića Clo gdje je u pucnjavi ranjen 27-godišnjak:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije