Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegao s mjesta nesreće

Policija uhitila i trećeg osumnjičenog za pucnjavu u Vukovarskoj ulici

Pucnjava u Zagrebu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
24.09.2018.
u 16:45

Muškarca za kojim su tragali od petka policajci su nakon uhićenja odveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje

Zagrebačka policija uhitila je još jednog muškarca kojega povezuje s nedavnom pucnjavom na raskrižju Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića, doznaje se u policiji.

Muškarca za kojim su tragali od petka policajci su nakon uhićenja odveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, izvijestila je policija u ponedjeljak. Pritom nisu otkrili okolnosti uhićenja ili druge podatke o tom slučaju.

Policija je ranije izvijestila da je kriminalističkim istraživanjem pucnjave na raskrižju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića obuhvatila trojicu muškarca. Za sukob, koja se dogodio u petak oko 20,40 sati policija je sa sigurnošću utvrdila da ni na koji način nije povezan s ranijim slučajem pucnjave u Vukomercu, 12. rujna, rekao je u subotu novinarima zamjenik načelnika zagrebačke policije Dubravko Teur.

>> Pogledajte kako je izgledalo mjesto pucnjave u Vukovarskoj ulici

"Ovaj slučaj se ne može dovesti u nikakvu vezu s ranijim događajem. Ovo nije bio sukob između romskih obitelji, nego sukob dviju osoba zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa”, naglasio je Teur, dodavši da su trojica muškaraca koji su obuhvaćeni policijskim istraživanjem hrvatski državljani, ali imaju prebivalište na području Mađarske.

Pucnjava u Zagrebu
1/17

Te osobe poznate su od ranije zagrebačkoj policiji, ali u posljednje vrijeme nisu bile obuhvaćene nikakvim kriminalističkim istraživanjem.

>> Pogledajte kako je Milan Bandić poručio: "Zagreb je siguran grad"

Komentara 4

BS
@bserver
20:00 24.09.2018.

kako se brzo blokiraju komentari koji otkrivaju pravu pozadinu "brige" grada za ljude! Warp 9

RO
rotuutor
17:58 24.09.2018.

Sigurno i taj Spanjolac imenom Fernando Ibrahimovic.

BS
@bserver
19:57 24.09.2018.

Ovaj slučaj ponovo ilustrira krim hobotnicu i pljačku u kontinuitetu. Umjesto da se izvrše sveobuhvatne sigurnosne analize, izvrši sigurnosna provjera svih kućanstava u užoj i široj okolici, gradonačelnik slavodobitno izjavljuje "Zagreb je siguran grad" !? I UGRAĐUJE video nadzor u školi? Kao da je škola suspektna ustanova pa joj treba video nadzor? Mene osobno, kao stručnjaka za sigurnost, ovo upućuje na ozbiljnu sumnju da je za potrebe biznisa sa sve više kamera (Bandić spominje SVE škole!?) iskorišten dugogodišnji lanac veza i poznanstva između gradske uprave i romske zajednice? Pa je moguć i dogovorni scenarij za poticanje ovakvih, u osnovi nakaradnih ideja. Nema tu interesa za ljude ili djecu, tu vidim jedini interes u mutnim poslovima pojedinaca iz vlasti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije