Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv 20-godišnjaka slijedi kaznena, a protiv 19-godišnjaka prekršajna prijava

Policija uhitila dvojicu mladića koja su bacila Zadranku u more s mosta

zadar, most
Dino Stanin/PIXELL
19.02.2010.
u 10:26

Stariji je mladić nakon verbalnog vrijeđanja 27-godišnjakinju bacio u more s gradskog mosta pa je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja, a protiv obojice je podnesen i optužni prijedlog zbog drskog ponašanja.

ZADAR - Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje dvojice mladića iz Zadra od 19 i 20 godina koje se sumnjiči da su 14. veljače oko 5.30 sati na gradskom mostu verbalno napali 27-godišnjakinju.

Stariji je mladić potom 27-godišnjakinju bacio u more s gradskog mosta pa je protiv njega  podnesena kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja, a protiv obojice je podnesen i optužni prijedlog zbog drskog ponašanja.

Ključne riječi

Komentara 5

14
14words
11:59 19.02.2010.

I što sad Čačića koji ubije dvoje ljudi veličamo a momka koji je u trenutko pogriješio ćemo osuditi i sjeb*** mu život zbog nečega što i nije tako strašno.

BO
bomba
10:53 19.02.2010.

Tko nam je kriv kad mi ne znamo kako se u Zadru obilježava dan zaljubljenih.

OB
-obrisani-
11:18 19.02.2010.

zbog drskog ponašanja??? pa onda bi pola sdp-ovih saborskih zastupnika, čačić i mesić trebali već davno biti krivično gonjeni???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije